Safe content page banner

SAFE de app voor veiligheid

Alarmering en preventie

Safe content page content

Met de veiligheidsapp SAFE kunt u twee typen hulpvragen uitsturen naar collega’s: Help & Help 112. Alarmeer onzichtbaar naar collega’s met de bluetooth knop die verbonden is met SAFE. Collega’s komen direct in actie en bellen indien gevraagd 112. SAFE is ontwikkeld en specifiek afgestemd op de problematiek voor professionals die ambulant werken.

"Met SAFE zorgen we direct voor een veilige werkomgeving" – Jaïr Bakhuis - projectmanager SAFE

Veiligheid is meer dan 112 bellen. Er bestaan twee mogelijkheden om alarm te slaan: via de smartphone en middels een Bluetooth-knop die aangesloten is op de app. Deze knop kan onzichtbaar gedragen worden in broek of jaszakken. 

 

 


Niet alle incidenten vragen de noodzaak om hulpverleners zoals politie. In veel gevallen is overleg met een collega of zijn/haar aanwezigheid voldoende om de situatie onder controle te krijgen. 1 Korte druk op de Bluetooth knop en collega’s weten dat actie is vereist. Soms is een situatie zo onveilig dat er wel naar 1-1-2 gealarmeerd moet worden. Door lang op de knop te drukken gaat de hulpvraag 1-1-2 uit naar collega’s. De locatie & de situatie zijn dan al bekend. Hierdoor wordt de ‘interpretatie-tijd’ van het 1-1-2 telefoontje voorkomen en hulpdiensten direct ingeschakeld.

 

Download de SAFE brochure 

 

Voorkomen is beter dan genezen. SAFE laat professionals hun bezoek beoordelen. Na elk bezoek vraagt SAFE om een review over de veiligheidsbeleving. Hiermee draagt SAFE direct bij aan het inzicht van een klantsituatie. De verkregen feedback en dus stuurinformatie wordt direct zichtbaar via SAFE


Meer weten over SAFE? In deze video legt Jaïr Bakhuis precies uit hoe SAFE werkt. Hij loopt stap voor stap door de schermen van de app heen en legt uit wat SAFE precies doet. Benieuwd of SAFE ook voor u kan werken? Neem contact met ons op dan adviseren wij u graag. 

Contact

Safe service details

SAFE de alarmeringsapp

Veiligheid is meer dan 112 bellen

Door middel van een bluetooth knop die verbonden is met de SAFE app kunt u onzichtbaar alarmeren. Druk 1 keer kort op de knop voor alarmering naar collega's of druk lang op de knop waardoor uw collega's direct weten dat ze 112 moeten bellen. U draagt de knop onzichtbaar bij u waardoor u zonder gevaar alarm kunt slaan. 

Alarm slaan is 1, alarmering voorkomen is beter. Met SAFE kunnen professionals hun bezoek reviewen. Na afloop van een bezoek wordt gevraagd hoe de professional de veiligheid heeft ervaren. Hierdoor kunnen situaties vooraf beter worden ingeschat. Niet alleen voor de professional zelf, maar ook voor collega's die mogelijk in de toekomst een bezoek afleggen bij de klant. 

SAFE is ontwikkeld en specifiek afgestemd op de problematiek voor professionals die zich in een ambulante werkomgeving bevinden. Daar waar collega's in de buurt zijn, maar niet direct in zicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wijkteam medewerkers, maar ook aan situaties waarin veel mensen zich bevinden op 1 locatie achter gesloten deuren. Leerkrachten bijvoorbeeld, of medewerkers van een incasso bureau. 

Contentverzamelaar

Onze Partners